Fotobewerking

Op zoek naar het uitbesteden van selecties, nabewerking of Photoshop klusjes?

Mijn diensten

Foto's bewerken is een vak apart. Laat mij je helpen om je foto's naar de wauw factor te tillen.
Animatie van de dienst selecteren
Selecteren
Je kent het vast wel. Je hebt toffe beelden (laten maken), maar ook veel dubbele en onscherpe foto’s waar je van af wilt. Ik kan een selectie maken van de mooiste beelden.
Animatie van de dienst nabewerking
Nabewerking
De nabewerking kan een foto écht af maken. Een foto naar de wauw factor tillen met Adobe Lightroom en Photoshop. Niet over de top, maar wel die sfeer creëren die je wilt.
Animatie van de dienst Photoshop klusjes
Photoshop klusjes
Storende elementen in de foto? Beelden die geretoucheerd moeten worden? Imperfecties waar je vanaf wilt? Foto’s vrijstaand maken? Laat mij deze voor je bewerken in Photoshop.
“Foto's nemen niet alleen een momentopname vast, maar vooral de beleving van het moment”

Wil je mijn hele fotografie portfolio bekijken?

Voor en na

Bekijk hier de foto's voor en na de bewerking, door met de slider heen en weer te swipen.

Heb je een boel foto's of een Photoshop klusje?

Of heb je een vraag? Neem gerust contact met me op zodat we kunnen kijken naar je wensen en mogelijkheden. De tarieven voor fotobewerking vind je hieronder.
Fotobewerking

Ben je op zoek naar het uitbesteden van selecties, nabewerking, of Photoshop klusjes? Of heb je een vraag? Neem gerust contact met me op zodat we je wensen kunnen bespreken.

Tarieven fotobewerking

Bekijk hier mijn tarieven. Staat wat je zoekt er niet tussen? Je mag me altijd een berichtje sturen om andere opties te bespreken.

De prijzen zijn inclusief BTW.
Foto's selecteren
€0,10 per foto
Je hebt toffe beelden gemaakt maar ook veel dubbele en onscherpe foto’s waar je van af moet. Laat mij de mooiste beelden voor je selecteren, naar de gewenste hoeveelheid.

Nabewerking
€0,50 per foto
Na de selectie van de mooiste foto's is het tijd voor het volgende klusje: de nabewerking. Ik bewerk de geselecteerde foto's naar wens. Vooraf stuur ik je een sample van 3 foto's, om samen de stijl te bepalen.

Photoshop klusjes
Prijs verschilt per dienst
Storende elementen in de foto? Beelden die geretoucheerd moeten worden? Imperfecties in de foto waar je vanaf wilt? Laat mij deze voor je bewerken in Photoshop. Omdat iedere opdracht hierin anders is, verschilt de prijs per dienst.

Vragen die ik vaak krijg

Ontdek de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Wat zit er allemaal bij de prijs in van de nabewerking?
Ik verzorg alle aanpassingen die nodig zijn om de foto's mooi te maken. Zo pas ik verschillende instellingen aan in het basis panel maar gebruik ik ook ook lokale aanpassingen, croppen, rechtzetten etc. Het enige wat ik niet in Lightroom doe is ongewenste objecten verwijderen. Hiervoor gebruik ik Photoshop en behoort het tot de dienst 'Photoshop klusjes'. 
Wat is de beste manier om foto's te uploaden?
De beste manier om je foto's te uploaden is door deze te uploaden via WeTransfer. Mocht je er niet uit komen, help ik je graag.
Kan je mijn stijl nabewerken?
Jazeker kan dat! Bij nabewerkingen stuur ik je vooraf een sample van 3 foto's, om zo te kijken of ik de juiste stijl heb te pakken. Nadat ik groen licht ontvangen heb, ga ik verder met de rest van de bewerkingen.
Hoeveel tijd heb je nodig?
Dat hangt van het aantal af, maar meestal heb je binnen een week je bewerkte foto's.
SW designs.
simonwijers@gmail.com
06 175 199 79
Sparrendreef 12-609
5807 EK Oostrum
KvK: 55387586
Close
Heb je een vraag?
Stuur me een berichtje. Ik reageer meestal binnen een paar uur :)
WhatsApp
Messenger
Mail

Bellen mag natuurlijk ook:
06 175 199 79