Laat je website optimaliseren en verbeter je vindbaarheid

Pijl naar beneden
Kleurverloop bovenaan
Raket icoon voor site optimalisatie (SEO)
S
i
t
e
o
p
t
i
m
a
l
i
s
a
t
i
e
S
i
t
e
o
p
t
i
m
a
l
i
s
a
t
i
e
Achtergrond kleurverloop
Raket icoon 4 voor site optimalisatie (SEO)
Raket icoon 3 voor site optimalisatie (SEO)
Raket icoon 2 voor site optimalisatie (SEO)
Raket icoon 1 voor site optimalisatie (SEO)
SITE OPTIMALISATIE

Haal meer bezoekers binnen door site optimalisatie (SEO).

93% van alle online ervaringen begint bij een zoekmachines zoals Google. Bezoekers typen dus vaker in Google de naam van je onderneming, dan dat ze je website URL typen. Het is dus belangrijk dat je hoog in Google komt te staan. Daar kan ik voor zorgen door verschillende trucjes toe te passen. Er is een hele checklist die ervoor zorgt dat je beter vindbaar bent en dus meer leads krijgt. Ik help je graag om meer bezoekers naar je website te krijgen.
Raket wat gelanceerd is om site optimalisatie als metafoor weer te geven

Wat houdt site optimalisatie precies in?

Herken je dit: Je hebt een website waar je tevreden over bent. De website ziet er super uit en alle belangrijke informatie staat er op. Je weet dat het belangrijk is om goed te scoren in Google, maar jouw website staat niet hoog genoeg en trekt te weinig bezoekers. Zelfs niet na een tijdje online te staan. Wat nu?

Verbeter de vindbaarheid van je website met het Site optimalisatie pakket. Ik zorg ervoor dat je website hoger in Google komt door verschillende technieken. Er zijn meerdere manieren om dit te bereiken. Hieronder leg ik ze uit.

Hoe werkt site optimalisatie?

Schaakstuk als strategie icoon voor site optimalisatie
Strategie
Een plan van aanpak maken. De juiste strategie is essentieel voor zoekmachine optimalisatie. Om gericht te kunnen werken dien je te weten op welke zoekwoorden je wilt focussen. Ook is het belangrijk te weten waar verbeterpunten voor je website liggen, zowel qua content, techniek als linkprofiel. Alleen dan kun je een plan en doelstelling opstellen, om vervolgens mee aan de slag te gaan. We kijken samen naar wat er beter kan en stellen zo een plan van aanpak op.
Tandwiel als support icoon voor site optimalisatie
Support
Om je website goed te laten functioneren, is de techniek achter je website van groot belang. Ik help je om het fundament van je website te verbeteren. De techniek zorgt voor een betere werking en gebruiksvriendelijkheid. Ook zorgt een goede technische werking ervoor dat Google jouw website goed kan lezen. Denk bij techniek aan zaken als de laadsnelheid, de responsiviteit voor mobiele gebruikers, het installeren van de juiste plug-ins en het schoonhouden van code.
Label als SEO content icoon voor site optimalisatie
SEO content
De kwaliteit van je SEO content verhogen. Met content wordt de inhoud van je website bedoeld. Dit zijn bijvoorbeeld teksten en afbeeldingen. De kunst is door goede, kwalitatieve content te creëren zowel je bezoekers als de zoekmachines tevreden te houden. Dit doe je door je bezoekers te bieden waarnaar zij op zoek zijn. Door goede SEO teksten en keywords te gebruiken ziet Google je eerder. SEO teksten sporen de lezer eveneens aan tot een conversie.
Netwerk als linkbuilding icoon voor site optimalisatie
Linkbuilding
Linkbuilding is in het kort links naar jouw website plaatsen op andere websites. Elk domein van een website wordt door zoekmachines een autoriteitswaarde toegekend. Ik zorg ervoor dat jouw website een sterke domeinautoriteit opbouwt. Dit is een signaal voor Google dat jouw website de moeite waard is om te bezoeken. Je kan een link zien als een stem. Hoe meer relevante websites het over je website hebben, hoe belangrijker je website is volgens Google.
Google stand als Google Mijn Bedrijf icoon voor site optimalisatie
Google Mijn Bedrijf
Online zoekers zijn niet geholpen met een zoekresultaat van een schilder die 400 kilometer verderop zit. Dit weet Google als geen ander en daarom is lokale SEO met recht een vak op zich geworden. Met een goed Google Mijn Bedrijf account zorg je ervoor dat Google precies weet waar je zit en dat dit ook geverifieerd wordt door andere betrouwbare bronnen. Voor lokaalgeoriënteerde bedrijven is lokale SEO een absolute must.
Personen met belangstelling als conversies icoon voor site optimalisatie
Conversies
Je wilt het meeste uit je website halen. Het is uiteindelijk de bedoeling dat een bezoeker op je website een aanvraag doet of bestelling plaatst. Hoog in Google staan is leuk, maar als je bezoekers geen aanvragen of bestellingen doen heb je daar immers vrij weinig aan. Door middel van conversieoptimalisatie wordt je website zo ingericht dat bezoekers sneller en makkelijker hiertoe getriggerd worden. Ik help je graag met adviseren van verschillende zaken.

Tarieven site optimalisatie

De kosten van het uitbesteden van site optimalisatie is afhankelijk van de hoeveelheid werk dat ik zal verrichten. Plan een geheel vrijblijvend adviesgesprek in of vul hieronder bij de site check je website en e-mail in zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Doe de site check

Vul hieronder geheel vrijblijvend je website en je e-mail adres in. Dan voer ik alvast een snelle check uit en kom ik zo spoedig mogelijk bij je terug!

Hier kan ik je ook mee helpen

Naast site optimalisatie kan ik je ook helpen met de volgende diensten:

Website

• Complete website van A tot Z
• Landingspages

Branding

• Logo en huisstijl ontwerp
• Brand guide

Nieuwsbrief

• Ontwerp e-mail nieuwsbrieven
• Hulp opzetten van content

Social media design

• Instagram templates
• Facebook templates

Fotobewerking

• Aanpassingen doorvoeren
• Optimaliseren/retoucheren

Video's

• Videobeelden editen
• Animatie

Interesse in een samenwerking?

Mail of bel me gerust om de planning te bespreken.

© 2024 SW designs. - Simon Wijers
Algemene voorwaarden
SW designs.
simonwijers@gmail.com
06 175 199 79
Stationsweg 130
5807 AD Oostrum
KvK: 55387586
Heb je een vraag?
Stuur me een berichtje. Ik reageer meestal binnen een paar uur :)
Messenger
Mail
WhatsApp